ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Εργαστήριο για την συνεργατική δημιουργία ανοιχτού εκπαιδευτικού περιεχομένου στο SlideWiki

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Εργαστήριο για την συνεργατική δημιουργία ανοιχτού εκπαιδευτικού περιεχομένου στο SlideWiki, που διοργανώθηκε στις 30/11 από τον Οργανισμό Ανοιχτών Τεχνολγιών – ΕΕΛΛΑΚ. Στόχος του εργαστηρίου ήταν να παρουσιάσει στους χρήστες  την βραβευμένη πλατφόρμα του  SlideWiki, και να τους δείξει πως να χρησιμοποιούν τα συνεργατικά, διαδικτυακά εργαλεία για τη δημιουργία παρουσιάσεων.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν εκπαιδευτικοί από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, οι οποίοι κατά την διάρκεια του εργαστηρίου δημιούργησαν συνεργατικά μια παρουσίαση στο SlideWiki και γνώρισαν μερικά από τα βασικά εργαλεία του. Την  παρουσίαση για το εργαστήριο του SlideWiki μπορείτε να την δείτε εδώ)

Tο SlideWiki είναι μια πλατφόρμα Web που διευκολύνει τη συνεργασία γύρω από εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Μέσω του SlideWiki οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν και να συνεργάζονται πάνω σε διαφάνειες και να οργανώνουν τις διαφάνειες των παρουσιάσεων τους. Το SlideWiki είναι μια πλατφόρμα, όπου οι κοινότητες των δασκάλων, καθηγητών και των πανεπιστημιακών έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν εξελιγμένες παρουσιάσεις εκπαιδευτικού περιεχομένου με ένα συνεργατικό τρόπο.

Leave a Comment