ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Webinar του #SlideWiki για τη βελτίωση και τη διανομή εκπαιδευτικού υλικού- Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018

Τίτλος Webinar: Μάθετε στο SlideWiki: μια πλατφόρμα συνεργασίας και ανοιχτού κώδικα για τη βελτίωση και τη διανομή εκπαιδευτικού υλικού.

Ημερομηνία: Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018

Ώρα έναρξης: 19:00 Irish Standard Time, 20:00 Germany time. Διάρκεια μέγιστης 1 ώρας.

URL εγγραφής: https://attendee.gotowebinar.com/register/893042429830378498
Webinar ID: 313-731-515

Ομιλητής: ο Δρ. Fabiano Pallonetto, Senior Power System Researcher at the University College Dublin

Συντονιστής: κα Αλεξάνδρα Γκαρατζογιάννη,- Senior Research and Innovation Project Manager at the Leibniz Information Center for Science and Technology, University Library (TIB) and at the Leibniz University of Hannover

Ως εκπαιδευτικοί, μία από τις βασικές μας ευθύνες είναι να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα της διδασκαλίας μας για να ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να ανακαλύψουν μερικά από τα μελλοντικά τους ενδιαφέροντα, ενώ παράλληλα να γίνουν από μόνοι τους ερευνητές γνώσης. Στο SlideWiki πιστεύουμε ότι η τεχνολογία μπορεί να σας βοηθήσει να είστε πιο αποτελεσματικοί εκπαιδευτικοί.

Το webinar που οργανώνεατι σε συνεργασία με το University College Dublin θα επικεντρωθεί στη χρήση του Slidewiki για τη βελτίωση του εκπαιδευτικού υλικού και την παραγωγή εκπαιδευτικού περιεχομένου υψηλής ποιότητας. Θα είναι hands on  webinar όπου ο Dr Fabiano Pallonetto θα εξηγήσει πώς να χρησιμοποιήσει κάποιος την πλατφόρμα για να φορτώσει και να μοιραστεί υλικό και ποιες είναι οι δυνατότητες που κάνουν την πλατφόρμα μοναδική και εξαιρετικά ισχυρή για εκπαιδευτικούς. Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου να είστε έτοιμοι να ανεβάσετε ένα ή περισσότερα PowerPoint (.pptx) ή OpenOffice (.odp) για να ελέγξετε τις λειτουργίες της πλατφόρμας κατά τη διάρκεια του webinar.

Πηγή άρθρου: https://slidewiki.eu

Leave a Comment