ΕΛ/ΛΑΚ | creativecommons.gr | mycontent.ellak.gr |
freedom

Οι εγγραφές για το διαδικτυακό μάθημα «Terra Mission MOOC: Teaching Sustainability for Action» ξεκίνησαν

To «Terra Mission MOOC: Teaching Sustainability for Action» είναι ένα διαδικτυακό μάθημα του Scientix που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που ενδιαφέρονται να ενσωματώσουν θέματα αειφορίας στην τάξη τους και όχι μόνο.

Όλα τα υλικά έχουν σχεδιαστεί για μαθητές 8-14 ετών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από καθηγητές οποιουδήποτε μαθήματος. Το Εκπαιδευτικό Πακέτο Terra Mission περιέχει βίντεο, εργασίες, κουίζ, φύλλα εργασίας και άλλα ενδιαφέροντα υλικά, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και να προσαρμόσετε στις ανάγκες σας. Τα διαδικτυακά σεμινάρια και οι εκδηλώσεις TeachMeet εντός του MOOC θα σας βοηθήσουν επίσης να αποκτήσετε γνώσεις σχετικά με σύγχρονα ζητήματα βιωσιμότητας και πώς να τα διδάξετε.

Η διδασκαλία της βιωσιμότητας δεν είναι πλέον μια σύγχρονη τάση, αλλά μια ανάγκη για την εποχή που ζούμε. Για να αντιμετωπίσουμε τις σημερινές προκλήσεις, είναι απαραίτητο να αυξηθεί η περιβαλλοντική συνείδηση ​​των μαθητών και να τους δοθεί η δυνατότητα να αναλάβουν δράση για το κλίμα.

Το μάθημα, που αναπτύχθηκε από τη Life Terra και υποστηρίζεται από το Scientix, θα ξεκινήσει στις 10 Ιανουαρίου 2022 και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στην European Schoolnet Academy.

Για να παρακολουθήσετε το μάθημα, εγγραφείτε σε αυτή την φόρμα !

Πηγή άρθρου: http://www.scientix.eu/

Leave a Comment